Shindo

Shindo on kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentouttavia venytyksiä ja hoitoja. Laji perustuu kuuteen perusvenytykseen ja niiden variaatioihin. Shindo auttaa oman keskilinjan löytämisessä ja opettaa kuuntelemaan kehoa. Shindo-tunnilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu. Tunneista erityisiä tekee se, että ohjaaja tulee tukemaan liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle kehotyypilleen sopivimman tavan venytellä. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Jomon-Shindo

Maailman ensimmäinen kiertotaivutusvenyttelymuoto Jomon on jatkumoa Shindo-tekniikoille. Jomon auttaa hoitamaan erityisesti niveliä kehon kiertoliikkeiden ja rentoutuksen avulla. Se auttaa löytämään tasapainon kehoon ja mieleen ja sillä on elimistöä harmonisoiva vaikutus. Alunperin laji on kehitetty Shindo-ohjaajien ja -hoitajien itsehoidoksi ja sittemmin laji on kehittynyt omaksi itsenäiseksi venyttelymuodokseen. Siinä missä Shindossa hyödynnetään kuutta venytystä, Jomonissa on parisataa liikettä. Jomon ei vaadi aiempaa Shindo-kokemusta. Helppoutensa vuoksi laji sopii kaikille.

Jomon/shindo-flow

Jomon/Shindo-flow yhdistelee luovan mielikuvituksekkaasti Jomonin ja Shindon venytyksiä ja rentoutusharjoituksia. Monipuolinen tunti rentouttaa, venyttää ja selkiyttää mieltä. Tunnille tulijoille suositellaan aiempaa kokemusta shindosta ja/tai jomon-shindosta.

Shindoa on meilla tarjolla myös ryhmäliikuntana max 7 hengelle.

Ajanvaraukset ja tiedustelut Ihmishuoltamossa:

Ajanvaraukset ja tiedustelut Ihmishuoltamossa:

Laura Kokkonen

Puhelin 0500 303 561
Lähetä tekstiviesti (nimi ja numero) jos en pääse vastaamaan. Otan yhteyttä heti kun vapaudun.