Kari Tuurna

Autetaan yhdessä kehoasi parantamaan itsensä.

Utelias, rennon letkeä ja mukavuutta rakastava Kari Tuurna hoitaa pääosin akupunktiolla, mutta hyödyntää myös muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen keinoja työssään. Kari on opiskellut myös kosmeettista akupunktiota, kuumakivihierontaa ja shiatsu-hierontaa. Hänen käsittelyssään hyödynnetään tarpeen vaatiessa myös NLP:n keinoja ja suggestiota.

Karin hoidoista voi saada apua useisiin erilaisiin vaivoihin. Tyypillisimpiä hoidettuja oireita ovat erilaiset selän ja niskan alueen kiputilat sekä migreeni. Myös ns. naistenvaivoihin apu löytyy usein akupunktiosta. Hoitaessaan Kari pyrkii korjaamaan kehossa vallitsevan epätasapainon, jotta vaiva voisi helpottaa. Kun tasapaino on saavutettu, sitä voidaan helpommin ylläpitää. Tasapainossa oleva ihminen voi hyvin.

Sanon aina asiakkaalleni, että minä en sinua paranna. Kehosi tekee sen itse. Minä vain ohjaan kehoasi toimimaan oikeaan suuntaan. Jos koen, että asiakkaana saat apua paremmin jostakin muusta hoitomuodosta, ohjaan sinut toiselle hoitajalle tai lääkärille. Itsekin otan satunnaisesti ibuprofeiinia särkyyn tarvittaessa. En haluaisi puhua vaihtoehtohoidoista, vaan täydentävistä hoitomuodoista. Koen onnistuneeni työssäni, kun asiakkaani voivat hyvin.

Karin sydäntä lähellä ovat liikkuminen erityisesti luonnossa, ihmisen ruumiin ja mielen yhteys ja toiminta sekä maailman ilmiöiden seuraaminen. Liikunnan lisäksi mies harrastaa musiikkia monella eri tavalla ja on kiinnostunut kaikenlaisista kulttuuririennoista. Oppimisen nälkä on yksi suurimmista Tuurnaa eteenpäin ajavista tekijöistä ja hän onkin sitä mieltä, että elämä on jatkuva koulu.

Kari Tuurna

Akupunktio ja perinteinen kiinalainen lääketiede, kosmeettinen akupunktio

Puhelin 0400 598 149

Lähetä tekstiviesti (nimi ja numero) jos en pääse vastaamaan. Otan yhteyttä heti kun vapaudun.