Laura Kokkonen

”Ole paras ystävä itsellesi!”

Laura ”Varatäti” Kokkonen auttaa ihmisiä – erityisesti artisteja – kuuntelemaan omaa kehoaan ja rentoutumaan. Laura on sataprosenttisesti läsnä, hän tukee ja kannustaa asiakkaitaan löytämään omat vahvuutensa. Tämä räväkkä ja touhukas nainen antautuu työlleen eikä epäröi laittaa omaa persoonaansa peliin omassa tekemisessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä kuuntelemaan sisäistä ääntään sekä tarjota työkaluja, jotka ylläpitävät sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia arjen pyörityksessä.

Laura ohjaa Shindo®-, Jomon-Shindo®- ja Jomon Shindo® Flow-tunteja, tekee rentoutushoitoja, intialaista päänhierontaa, detox-jalkakylpyjähttp://ihmishuoltamo.fi/hoidot/detox-jalkakylpy/, regressiohoitoja ja EFT-terapiaa. Hän opiskelee perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja Shindo hoitaja-kouluttajaksi.

”Olen erikoistunut erityisesti artistien, näyttelijöiden ja muiden luovan alan kehotyöläisten hoitamiseen. Mun käsittelyyn kannattaa tulla, jos tunteet kiusaa, keho kiukkuaa, on stressaantunut tai muuten vaan kaipaa hetkeä itselleen. Ja hei, ei tarvitse olla artisti tullakseen vastaanotolle!

Shindo®, rentoutushoidot ja EFT sopivat kaikille. Shindosta ja rentoutushoidoista on saatu apua mm. astmaan, MS-tautiin, lihaskireyksiin ja stressilievitykseen. EFT auttaa kohtaamaan ja päästämään irti tunteista. Intialainen päänhieronta pistää veren kiertämään ja detox-jalkakylvyllä tehostetaan aineenvaihduntaa ja saadaan kuonaa pois kehosta.”

Itsemyötätunto, itämainen lääketiede, kehon ja mielen yhteys, tunteet ja henkinen kasvu ihmisenä ovat Lauralle tärkeitä asioita. Myös inhimillisyys – ihmisen eheys kaikessa rikkonaisuudessaan ja epätäydellisyydessään kiehtoo häntä kovasti.

Laura Kokkonen

Detox-jalkakylpy, EFT, intialainen päähieronta, regressiohoitorentoutushoito regressiohoito,Shindo®

Puhelin 0500 303 561
Lähetä tekstiviesti (nimi ja numero) jos en pääse vastaamaan. Otan yhteyttä heti kun vapaudun.