Laura Kokkonen

”Ole paras ystävä itsellesi!”

Ihmishuoltamon oma Shindo -hoitaja/kouluttaja Laura ”Varatäti” Kokkonen opettaa kuuntelemaan omaa kehoaan ja rentoutumaan. Hänelle  on tärkeää tukea ihmistä löytämään oma identiteettinsä ja rohkaista olemaan oma itsensä armollisella, mutta jämäkällä tavalla. Itsemyötätuntoharjoitukset kehotyöskentelyn ohella ovat yksi Lauran vahvimmista työkaluista. Hän tarjoaa asiakkailleen välineitä, jotka ylläpitävät sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia arjen pyörityksessä. 

Lauran parasta osaamisalaa on japanilaisen sensei Kazuko Kuratomin kehittämä Kuratomi Jomon Shindo – tutummin ihan vaan Shindo – ja sen uusimmat tuulet: Nail Method, Sonkyo Stretch, Yutanpo, Tasuki Gake ja Space Walk. Tuoreimmat opit hän on saanut itse lajin kehittäjältä. Tällä hetkellä Laura on Pirkanmaan ja Hämeen koulutetuin Shindo-ammattilainen; Jomon-Shindo® Leading Instructor.

Laura tekee siis Shindo®- hoitoja ja ohjaa Jomon-Shindo®- ja Jomon Shindo® Flow -tunteja, tekee rentoutushoitoja, intialaista päänhierontaa,  detox-jalkakylpyjä, regressiohoitoja ja EFT-terapiaa.

 

Shindo-hoitojen ja -tuntien ohjauksen lisäksi Laura kouluttaa uusia Shindo-ohjaajia, tekee akupunktiota ja muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja, rentoutushoitoja, regressiohoitoja, EFT-terapiaa, intialaista päänhierontaa ja detox-jalkakylpyjä. Hän valmistui joulukuussa 2018 perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutiksi Tampereen Neijing-koulusta ja on käynyt Tredussa luontaishoitajille suunnatut terveydenhoidon perusopinnot (14 op). 

”Olen erikoistunut erityisesti artistien, näyttelijöiden ja muiden luovan alan kehotyöläisten hoitamiseen. Mun käsittelyyn kannattaa tulla, jos tunteet kiusaa, keho kiukkuaa, on stressaantunut tai muuten vaan kaipaa hetkeä itselleen. Ja hei, ei tarvitse olla artisti tullakseen vastaanotolle!

Shindo®, Akupunktio, Rentoutushoidot ja EFT sopivat kaikille. Shindosta on saatu apua mm. astmaan, MS-tautiin, lihaskireyksiin ja stressin lievitykseen.

 

Laura päivittää aktiivisesti Ihmishuoltamon blogia ja löydät hänet myös sosiaalisesta mediasta: 

www.facebook.com/shindohoitajakouluttaja

www.instagram.com/shindohoitajakouluttaja 

Nettiajanvaraus

Laura Kokkonen

-Jomon Shindo Leading Instructor

-Jomon-Shindo Kouluttaja/hoitaja

-Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti / akupunkturisti

-Regressioterapeutti

-EFT-terapeutti

-Kulttuurituottaja AMK (Music Management & PR)

Shindo® / Jomon Shindo®, Perinteinen kiinalainen lääketiede / akupunktio, tulikuppaus, guasha, moxibustio, Regressiohoito, Rentoutushoito, Detox-jalkakylpy, EFT, Intialainen päähieronta

Puhelin 0500 303 561
Lähetä tekstiviesti (nimi ja numero) jos en pääse vastaamaan. Otan yhteyttä heti kun vapaudun.